مرکز پاورپوینت اکران

پاورپوینت مهندسی پاورپوینت پزشکی پاورپوینت انسانی پاورپوینت درسی پاورپوینت هنر پاورپوینت آموزشی پاورپوینت عمومی

اطلاعیه فروشگاه

در صورت بروز هرگونه مشکل در خرید فایل، داشتن سوال، پیشنهاد، انتقاد، مشاهده فایل انحصاری خود در فروشگاه و نیز سفارش ساخت پاورپوینت جدید، به شماره تلفن 09141594468 پیامک بزنید تا سریعا رسیدگی شود.

دانلود مقاله درباره بازاريابي گوشت طيور

 

 

 

 

 

 

این فایل تایید کیفی شده، نیاز شما را کاملا رفع می کند و در زیر قسمتهایی از متن آن را مشاهده می کنید:

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 8 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

‏2

‏بازاريابي گوشت طيور

‏كسي كه در كار مرغداري به درآمد مي انديشد، بايد قبل از پايه گذاري آن، مسائل بازار و بازار يابي را در رابطه با‏ امكانات ايستگاه يا فارم در مد نظر داشته و مورد تجزيه و تحليل قرار دهد تا به محض حصول اطمينان از با صرفه بودن كار به طرح ريزي و احداث مؤسسه جوجه كشي يا مرغداري و يا كشتارگاه‏ي مورد انتظار اقدام نمايد.

‏در شرائط فعلي ( در كشور ما) غالباً تخم مرغ و نيمچه هاي گوشتي توليدي را بدون اينكه كاري بر روي آنها انجام گيرد از طريق واسطه ها به مصرف كنندگان تحويل داده و يا در اختيار مرغ فروشيها مي گذارند‏. در اين حالت مسلماً توليد كننده بايد به سود مختصري راضي ‏باشد چون، واسطه ها مي خواهند سود ببرند.

‏در مرغداريهايي كه در نزديكي بازار فروش متمركزند،مقرون به صرفه ان است كه خود توليد كننده‏ گوشت و تخم مرغ را مستقيماً در اختيار متقاضيان خصوصي منازل و يا مصرف كنندگان عمده (مانند رستورانها و بيمارستانها) قرار دهد.

‏البته بازار يابي بوسيله خود توليد كننده وجود انبارهاي ويژه و وسايل حمل و نقل مخصوصي را ضروري مي سازد. بالاخص سرمايه گذاري براي ذبح زياد بوده و نسبت به ظرفيت مؤسسه (تعداد طيور)‏ سردخانه ها و وسايل حمل تغيير مي يابد.

‏ حمل و نقل:

‏علاوه بر مسايل ژنتيكي،بهداشتي وساير فاكتورها كيفيت گوشت به انجام اعمالي كه قبل از كشتار بر روي مرغها صورت مي گيرد ‏(جمع آوري و انتقال به قفس ها بار زدن و حمل آنها به كشتارگاه) بستگي دارد. هرگاه يك يا چند و يا تمام اين مراحل به آرامي و دقت صورت گيرد به همان نسبت كيفيت گوشت كمتر در جهت نامرغوبتر شدن ان تغيير مي كند. استرس ناشي از اين اعمال سبب كاهش وزن و مقاومت در مقابل آلودگي ها مي شود و گاهي مرگ را نيز به ارمغان دارد.

‏2

‏آماده سازي و شرايط حمل:

‏نيمچه هايي كه به كشتارگاه ارسال مي شوند بايد چينه دان و تا حدودي رووده اي خالي داشته و مدتي هم غذا نخورده باشند تا از خطر كثيف شدن و آلودگي در امان بمانند. گرسنگي دادن به مرغها قبل از ذبح مي تواند تا 24 ساعت ادامه يابد.

‏البته اگر نيمچه ها از اين حد بيشتر گرسنه بمانند اين امر سبب كاهش وزن آنها مي گردد.

‏در ‏غازها و بوقلمونهاي بالغ مدت گرسنگي مي توان تا 18 ساعت ادامه يابد ولي برعكس در اردكها و غازهاي نيمچه، گرسنگي نبايد از 6-4 ساعت تجاوز كند. طيور را قبل از ذبح به اين علت گرسنه نگه مي دارند كه عوارض حمل و نقل كمتر بر روي آنها تأثير گذاشته و گوشتشان مدت بيشتري قابل نگه داري باشد.

‏جمع آوري مرغها:

‏جمع اوري بايد به آرامي و به حوصله،بدون هيچگونه عصبانيت و عجله صورت گيرد. عدم كارداني در موقع جمع آوري مرغها، مخصوصاً در گله هاي بزرگ سبب نا آرامي و فرار و جست و خيز و بالاخره سر و صدا در بين مرغها مي گردد‏. انها بدون ‏داشتن هدفي به اطراف ‏و گوشه هاي مرغدان پريده و گاهي به تعداد زيادي روي هم قرار گرفته و حتي با اين كار باعث مرگ تعدا دي از مرغها مي شوند. براي اينكار

‏3

‏توصيه مي شود كه چراغها را در مرغدان خاموش كرده و امكاناً از نور آبي ضعيف استفاده شود. چون طيور، نور آبي ضعيف را تشخيص نمي دهند. ولي همين نور باي انسان امكان ديد كافي را خواهد داد. ضمناً با كشيدن تور مي توان آنها را به دسته هاي كوچكتري تقسيم كرده و جايشان را به‏ مرور كوچكتر و محدود تر نمود.

‏براي نگه داشتن نيمچه هاي گوشتي و مرغهاي سوپ بايد آنها را از بالشان گرفت، ولي نژادهاي سنگين و مرغهاي مادر گوشتي را بايد از‏ پاهايشان گرفت، اردكها را از ناحيه گردن و قسمت پايين سر نگه مي دارند.

‏با اين روشهاي نگهداري ضايعاتي ازقبيل در رفتگي مفاصل،شكستگي بال، فشردگي و خون مردگي در قسمتهاي بدن به حداقل كاهش مي يابند. شيوة نگه داري ‏ طيور نهايتاً بر روي كيفيت گوشت آنها تأثير مي گذادر.

‏چنانكه جمع اوري مرغها از روي اصول انجام نگيرد باعث مي شود كه:

‏كيفيت لاشه كاهش يابد.

‏هزينه جمع اوري افزايش پيدا كند.

‏در مرغداران بر اثر گرد و خاك در حين جمع اوري براي افراد مشغول به كار، ‏محيط نامناسب ‏به وجود ايد و عوارضي در آن افراد سبب گردد.

‏فاكتورهاي ديگري كه كيفيت گوشت طيور را در اين رابطه كاهش مي دهند عبارتند از:

‏طولاني شدن مدت جمع اوري

‏زياد بودن تعدا مرغها



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 15,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
6D65643392822_1656657_1462.zip12.1k